Tilstra, Ruut - De witte herder. Uit de schaduw in het licht.

Schrijver:
Titel: De witte herder. Uit de schaduw in het licht.
ISBN: 9789077002070
Taal: Nederlands
Uitgever: CirCum Communicatie Groep, Deurne
Bijzonderheden: Gebonden, 2002, 180 blz. Met foto's en tekeningen. Vouwtje in blz. 3 t/m 10. Waterschade : lichte vlek op de binnenzijde van de achterkaft en laatste lege bladzijde. Golving van een gedeelte van het papier van alle bladzijden.
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Vouwtje in blz. 3 t/m 10. Waterschade : lichte vlek op de binnenzijde van de achterkaft en laatste lege bladzijde. Golving van een gedeelte van het papier van alle bladzijden. Van de meeste blz. alleen een een stukje van de bovenrand.


De auteur, die dit ras zelf fokt, behandelt de geschiedenis en het fokken. De rasstandaard en de karaktereigenschappen krijgen ook veel aandacht met als opvallendste kenmerk dat deze hond zeer kind-vriendelijk dient te zijn. Verder komen aan de orde: erfelijke eigenschappen, voeding, gezondheid en het showen. Een boek vol loftuitingen maar ook met diepgang en met kennis van zaken geschreven. Geïllustreerd met mooie kleurenfoto's. Interessant voor mensen die dit ras willen aanschaffen of fokken.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tilstra, Ruut - De witte herder. Uit de schaduw in het licht.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.