Herman Brusselmans - Zijn er kanalen in Aalst?

Schrijver:
Titel: Zijn er kanalen in Aalst?
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: met bladzijde handschrift
Prijs: € 350,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Herman Brusselmans, Zijn er kanalen in Aalst? Uitgeverij Bert Bakker, 1987.

Eerste druk. Goede staat, schuingelezen, rug verkleurd van donker- naar lichtgroen.

Exclusief toegevoegd: een pagina van het originele werkschema van dit boek, in handschrift van Herman Brusselmans, op kopijpapier. Rechts boven gedateerd "12/1/87, 3u15 des nachts". A4., in vier geplooid.

Herkomst: ik heb het volledige handschrift van deze roman, die oorspronkelijk "Kronenburg" heette, in 1988 van Herman Brusselmans zelf gekocht voor antiquariaat De Librije te Antwerpen. Zie Catalogus 40, 10 maart 1988, Handschriften, met afbeelding. Het handschrift van 179 blz geraakte voor 19.750 Bfr. (500 euro) slechts na een half jaar leuren verkocht. Deze ene bladzijde uit het werkschema hield ik bij voor in mijn eigen exemplaar van "Zijn er kanalen in Aalst".

Handschriften van Herman Brusselmans komen zelden of nooit op de markt. Prijs 350 euro, inclusief aangetekende verzending in België en Nederland.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Herman Brusselmans - Zijn er kanalen in Aalst? Herman Brusselmans - Zijn er kanalen in Aalst?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.