Jansen, Patrick ; Martijn Boosten ; Annemieke Winterink e.a. -

Schrijver:
Titel: De aanleg van nieuwe bossen
ISBN: 9789053453780
Taal: Nederlands
Uitgever: Matrijs, Utrecht / Stichting Probos / Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen
Bijzonderheden: Gebonden, 2009, 235 blz. Met foto's en tekeningen.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek beschrijft het aanplanten van nieuwe bossen op landbouwgrond. Alle aspecten worden uitgebreid doorgenomen, zoals de doelen, de lokalisering, de haalbaarheid, de terreinanalyse, de geschiktheidsbeoordeling, het ontwerp, de uitvoering en het beheer. Daarnaast wordt iets verteld over het proces van plan tot aanplant, bosaanleg in historisch perspectief en het oordeel van de recreant. De auteurs zijn bosbouwers die nu werkzaam zijn bij Probos, een kennis- en innovatiecentrum dat zich inzet voor beter bos. Dit boek is tot stand gekomen met steun van o.a. Geldersch Landschap, Dienst Landelijk Gebied en de Provincie Drenthe. Het geeft een totaal beeld voor wat er nodig is om bos aan te leggen. Met mooie kleurenfoto's, tabellen en tekeningen. Geschikt voor iedereen die bos op landbouwgrond wil aanplanten. Met uitgebreide inhoudsopgave, websites en nuttige adressen.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jansen, Patrick ; Martijn Boosten ; Annemieke Winterink e.a. - De aanleg van nieuwe bossen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.