Hoek, Jan - De Biesbosch ten tijde van het getij - Als Nieuw!

Schrijver:
Titel: De Biesbosch ten tijde van het getij - Als Nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: Vèrse Hoeve Uitgeverij, Raamsdonksveer 2002
Bijzonderheden: 2002, 2e druk, 112 blz., 8o hist. afbeeldingen, hardcover oblong ca. 22x17.5cm., Als Nieuw!
Prijs: € 7,95
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info: Jan Hoek. DE BIESBOSCH TEN TIJDE VAN HET GETIJ, 112 blz., geïllustreerd met 80 historische foto's, hardcover oblong ca. 22x17.5cm., 2e druk, Vèrse Hoeve Uitgeverij, Raamsdonksveer 2002. Interessante uitgave over de Biesbosch in de tijd dat eb en vloed nog hoogtij vierden! Kw4. Als Nieuw!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hoek, Jan - De Biesbosch ten tijde van het getij - Als Nieuw! Hoek, Jan - De Biesbosch ten tijde van het getij - Als Nieuw! Hoek, Jan - De Biesbosch ten tijde van het getij - Als Nieuw! Hoek, Jan - De Biesbosch ten tijde van het getij - Als Nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
 • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.