Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier

Schrijver:
Titel: Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974
ISBN: 9789040085727
Taal: Nederlands
Uitgever: Waanders, Zwolle 2009
Bijzonderheden: 1e druk gebonden boek met stofomslag - 495 pp.
Prijs: € 35,00
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info: Schitterend dik gebonden boek met stofomslag incl. de bijbehorende DVD

*Pusll* Boekshop uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974 Jan Peet Willibrord Rutten - Oranje-Nassau Mijnen - Een pionier in de Nederlandse steenkolenmijnbouw 1893 - 1974

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij *Pusll* Boekshop

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met *Pusll* Boekshop
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en *Pusll* Boekshop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van *Pusll* Boekshop vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • *Pusll* Boekshop kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.