Londo, Ger en Jan den Hengst - Tuin vol wilde planten. Natuur i

Schrijver:
Titel: Tuin vol wilde planten. Natuur in tuin en park.
ISBN: 9789062554478
Taal: Nederlands
Uitgever: Terra, Zutphen / Vereniging Natuurmonumenten, 's-Graveland
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 1993, 144 blz. Met kleurenfoto's en tekeningen.
Prijs: € 29,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Standaardwerk op het gebied van aanleg en onderhoud van wilde plantentuinen en natuurtuinen in de ruimste zin des woords. Aandacht wordt besteed aan bloemrijke graslanden, bermen, bloemenvelden, aanschaf en vermeerdering van planten. Tevens bevat het boek een zeer uitgebreide geschiktheidslijst van kruidachtige planten, bomen en heesters. Dit groot formaat boek is zowel geschikt voor de particulier als voor de tuin- en landschapsarchitect en onmisbaar bij de aanleg en het onderhoud van heemparken, oever begroeiingen, natuurlijke bossen, hagen etc. De auteur is een specialist op het gebied van natuurontwikkeling en heeft grote ervaring met natuurtuinen en -parken. Van zijn hand verschenen hierover reeds eerder boeken. Jan den Hengst, de fotograaf is gespecialiseerd op het gebied van de natuur en in het bijzonder de wilde planten. Een zeer overzichtelijk standaardwerk met schitterende foto's in kleur en bijzonder veel informatie.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Londo, Ger en Jan den Hengst - Tuin vol wilde planten. Natuur in tuin en park.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.