Aster Berhof, Karel van Isacker e.v.a. - Dit Nieuw Seizoen. Len

Schrijver:
Titel: Dit Nieuw Seizoen. Lente
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo
Bijzonderheden: Zeer verzorgd seizoenenboek
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Dit Nieuw Seizoen. Lente. Drukkerij-Uitgeverij J. Lannoo, Tielt, 1946." 33 x 25 cm., oblong, kartonnen band met ruwlinnen rug. 174 blz., verzorgd gedrukt in blauw en rood, met vele illustraties. Prima staat voor zijn leeftijd.

In 1945-1946 gaf Lannoo vier "seizoenenboeken" uit, met een staalkaart van het Vlaamse literaire en grafische talent van die tijd. In deze tweede aflevering "Lente" vinden we werk van Aster Berkhof, Karel van Isacker, Jos Speybrouck, F. Boschvogel, Reninca en vele anderen. Bijgevoegd: de factuur voor dit boek, vanwege Standaard Boekhandel Antwerpen; het kostte 155 frank, een heel bedrag in die tijd.

Prijs 20 euro plus 7 voor verzending. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Aster Berhof, Karel van Isacker e.v.a. - Dit Nieuw Seizoen. Lente Aster Berhof, Karel van Isacker e.v.a. - Dit Nieuw Seizoen. Lente Aster Berhof, Karel van Isacker e.v.a. - Dit Nieuw Seizoen. Lente Aster Berhof, Karel van Isacker e.v.a. - Dit Nieuw Seizoen. Lente

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.