G.J. Kroes - Langs den Rijn.

Schrijver:
Titel: Langs den Rijn.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vlijt, Antwerpen, 1909
Bijzonderheden: Charmant verslag van een reisje langs de Rijn
Prijs: € 40,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Langs den Rijn. Reisherinneringen door G.J. Kroes. Nieuwe Uitgave. Antwerpen, De Vlijt, 1909."

22 x 14 cm., oorspronkelijk rood linnen bandje met goudopdruk. Binnenwerk 114 blz plus uitslaande kaart van de Rijn van Keulen tot Darmstadt. Prima staat voor zijn leeftijd.

Willem Jozef Kroes (1847-1910) was een Antwerpse schrijver van vooral jeugdverhalen. In dit charmante boekje trekt hij met twee vrienden gedurende twee weken langs de Rijn en beschrijft alle bezienswaardigheden.

Uitgeverij-drukkerij De Vlijt in Antwerpen was vooral bekend als uitgever van Gazet van Antwerpen, Antwerpse Post, Zondagsvriend en TV-Express, maar gaf ook vele, meestal katholieke boeken uit, waarvan dit er één is.

Worldcat OCLC 962543782. Zeldzaam, ik vind oktober 2021 geen ander exemplaar te koop op internet. Prijs 40 euro plus 5 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

G.J. Kroes - Langs den Rijn.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.