René Victor e.a. - Tentoonstelling van het Antwerps rechtsleve

Schrijver:
Titel: Tentoonstelling van het Antwerps rechtsleven
Taal: Nederlands
Uitgever: De Vlijt, Antwerpen, 1950
Bijzonderheden: Uitvoerige tentoonstelling over rechtspraak
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Tentoonstelling van het Antwerps rechtsleven, ingericht in het Gerechtshof van Antwerpen van 18 tot 30 november 1950, ter gelegenheid van de viering van het 150 jarig bestaan der Rechtbank van Eerste Aanleg te Antwerpen. Cataloog. Drukkerij De Vlijt, Antwerpen."

24 x 16 cm, uitgeversomslag, goede staat. 143 blz. Samenstelling Karel Laenens en Leon Leemans, inleiding René Victor. Een uitvoerige tentoonstelling die niet alleen juridische documenten toonde maar ook schilderijen en gravures van de oudste gerechtshoven, marteltuigen, karikaturen, exlibrissen en zelfs volksliederen over spectaculaire misdaden in het Antwerpse. Vanaf blz. 93 volgt een interessante bibliografie van boeken door Antwerpse rechters en advocaten vanaf 1800, zoals Max Elskamp, Jozef Muls, Speyer, Gunsburg, Franck, e.v.a.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

René Victor e.a. - Tentoonstelling van het Antwerps rechtsleven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.