Albert - Jan Cool - Mensen + 24 overlays / druk 1 1996

Schrijver:
Titel: Mensen + 24 overlays / druk 1 1996
ISBN: 9789021323725
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: 1ste druk, paperback, ringband met overlays ( Doorkijkbladeren) Nog in een zeer nette staat!
Prijs: € 27,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Met doorkijkbladen (overlays) voor stap - voor - stap werkwijze

Deze bijzondere uitgave biedt een schat aan praktische informatie over de opzet en uitwerking van menselijke figuren in aquarel. Na een uitgebreid inleidend gedeelte over de specifieke aanpak en problemen van het aquarelleren van mensen, worden zeven werkstukken telkens in afzonderlijke fasen behandeld, waarbij de toegepaste werkwijzen en technieken zeer gedetailleerd worden gedemonstreerd. Met gerichte voorbeelden van opzet, penseelgebruik, mengwijzen en allerlei handigheidjes en effecten maakt de auteur u deelgenoot van zijn kunde. De specifieke aanwijzingen op de transparante pagina's vormen daarbij een belangrijk didactisch element. Resultaat is een uiterst instructieve en aantrekkelijke handleiding voor de beginnende zowel als de gevorderde aquarellist.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Albert - Jan Cool - Mensen + 24 overlays / druk 1 1996 Albert - Jan Cool - Mensen + 24 overlays / druk 1 1996 Albert - Jan Cool - Mensen + 24 overlays / druk 1 1996 Albert - Jan Cool - Mensen + 24 overlays / druk 1 1996

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.