Calbo i Angrill, M. - Theorie en praktijk van het naaktschilder

Schrijver:
Titel: Theorie en praktijk van het naaktschilderen / druk 1 1996
ISBN: 9789021323787
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: 1ste druk 1996 Gebonden
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
Een waardevol standaardwerk voor zowel amateurkunstenaars, cursisten, als studenten

Geen onderwerp heeft kunstenaars door de eeuwen heen zoveel inspiratie gebracht als het menselijk lichaam. Tal van voorbeelden hiervan zijn in dit boek te vinden. Naast een historische schets wordt een compleet overzicht gegeven van de theorie en praktijk van het naaktschilderen. Met anatomische informatie als uitgangspunt wordt ondermeer aandacht geschonken aan het schetsen als studiemethode, compositieleer, omgaan met kleur en vorm, en de invloed die de keuze van het materiaal op het werk heeft. Een veelheid aan technieken komt aan bod, alle voorzien van stapsgewijze, instructieve illustraties. Ook aanwijzingen voor het werken met model ontbreken hierbij niet. Schitterend vormgegeven met vele honderden tekeningen en foto's
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Calbo i Angrill, M. - Theorie en praktijk van het naaktschilderen / druk 1 1996 Calbo i Angrill, M. - Theorie en praktijk van het naaktschilderen / druk 1 1996 Calbo i Angrill, M. - Theorie en praktijk van het naaktschilderen / druk 1 1996 Calbo i Angrill, M. - Theorie en praktijk van het naaktschilderen / druk 1 1996

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.