Wilson, J. - Kleurrijk perkamentpapier / druk 1

Schrijver:
Titel: Kleurrijk perkamentpapier / druk 1
ISBN: 9789021326443
Taal: Nederlands
Uitgever: Cantecleer
Bijzonderheden: 2003, paperback
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
- kunt creëren, die vervolgens met viltstift, kleur- en aquarelpotlood, acrylverf en ` verschillende inkten prachtig worden ingekleurd. Met 40 patronen.


Met het verschijnen van meer merken perkamentpapier en materiaal hiervoor neemt ook de variatie aan boeken toe. Na een eerder basisboek 'Pergamano prachtig perkament' (a.i. 96-47-214-6) nu een enigszins vergelijkbaar basisboek, maar los van het merk Pergamano. Het boek begint met een overzicht van benodigdheden, gevolgd door uitleg van de techniek, stapsgewijs aan de hand van vele kleurenfoto's. Vervolgens toont de auteur de verschillende mogelijkheden van het (in)kleuren van de kaarten, steeds met een oefenblad met patronen van bloemen en een rand. Naast kaarten ook werkstukken als een fotolijstje, bladwijzer en doosje. Het boek geeft een totaaloverzicht van de methoden om het gemaakte werk in te kleuren met krijt, inkt, verf, kleuren of viltstiften. Kleurrijk uitgegeven met meest verkleinde patronen.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilson, J. - Kleurrijk perkamentpapier / druk 1 Wilson, J. - Kleurrijk perkamentpapier / druk 1 Wilson, J. - Kleurrijk perkamentpapier / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.