Durnez - Vergeet-mij-niet / druk 1981

Schrijver:
Titel: Vergeet-mij-niet / druk 1981
ISBN: 9789020910094
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: Hardcover
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Met illustraties van Wim van Rompuy

Wim van Rompuy (geb. 1942) is een échte naïeve schilder. Op een mooie dag begint hij te tekenen en te schilderen, zomaar, voor zijn eigen genoegen, voor het plezier om zich uit te drukken, iets te vertellen aan anderen, iets moois te maken. Later ontdekte hij, dat hij bij de naïeven thuis hoorde. En dat zijn plezier kunst was.
Wim van Rompuy komt nu in een boek. Het gaat om een serie van twaalf schilderijtjes die de twaalf maanden van het jaar voorstellen. Onder de titel 'Vergeet mij niet' kwam er een jaarboek van, waarin ook twaalf kalenders worden opgenomen.

En er komt nog iets in dat boek. Een aantal cursiefjes, geschreven door Gaston Durnez (geb. 1928) die in De Standaard 'Kleinbeelden' uit de dagelijkse werkelijkheid brengt. De man heeft geestdriftig gereageerd en een selectie gemaakt van stukjes waarin hij op zijn manier probeert de sfeer van de jaren dertig op te roepen. Want op een of andere manier doen de prenten onze cursiefjesauteur denken aan die eerste jaren van zijn eigen bestaan, ginder ergens in een dorp in Brabant.

De eerste oplaag van deze uitgave werd uitgegeven onder auspiciën van de Vereniging ter Bevordering van het Vlaamse Boekwezen als 'Boek van de maand', november 1981.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Durnez - Vergeet-mij-niet / druk 1981 Durnez - Vergeet-mij-niet / druk 1981 Durnez - Vergeet-mij-niet / druk 1981

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.