T. de Bruin - De Kook- & Smulclub

Schrijver:
Titel: De Kook- & Smulclub
ISBN: 9789066655607
Uitgever:
Bijzonderheden: Als nieuw - Gaaf exemplaar
Prijs: € 50,00
Verzendkosten: € 3,75 (binnen Nederland)
Meer info:
Een ideaal gewicht is niet alleen een voorwaarde voor, maar ook een onderdeel van een goede gezondheid. Steeds meer volwassenen en kinderen kampen met overgewicht. De voedingswijze in dit boek zal jong en oud helpen op een natuurlijke en gezonde wijze het gewicht te bereiken dat bij hen past.

Volgens de cijfers van het CBS nemen welvaartsziekten epidemische vormen aan! Recente wetenschappelijke onderzoeken tonen aan dat onze ideeën over voeding en onze voedingspatronen, die we vanuit onze jeugd hebben meegekregen, achterhaald zijn.

Dit boek helpt je een gezonde voedingswijze tot een vast onderdeel te maken van je dagelijks leven. Naast interessante theorie en smakelijke recepten biedt het je ook richtlijnen voor het vormen van je eigen Kook- & Smulclub.

Een stralende gezondheid én je ideale gewicht door gezonde voeding!
Verder lezen

Zin in Boeken uit Heusden

zakelijk

Logo Zin in Boeken

Als u op 1 van onze aanbiedingen klikt dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het boek bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens met Ideal (of overschrijving vanuit België) betalen. Zin in Boeken Heusden is gespecialiseerd in: Psychologie, Esoterie, Mystiek, Spiritualiteit. Boeken worden verstuurd in bubbeltjes envelop, retour sturen zonder opgave van redenen is altijd mogelijk Onze fysieke winkel is gevestigd in Heusden Vesting en is 6 dagen per week open, óók op zondag. Kom gezellig langs.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

T. de Bruin - De Kook- & Smulclub