Verbeke, Kristien - Dansen met de draak / The Wallk: zeven vrou

Schrijver:
Titel: Dansen met de draak / The Wallk: zeven vrouwen te voet langs de Chinese Muur
ISBN: 9789020920680
Taal: Nederlands
Uitgever: Lannoo N.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 1992, 159pp.
Prijs: € 4,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dansen met de draak
Kristien Verbeke

– The Walk: zeven vrouwen te voet langs de Chinese Muur –

“5 mei 1991. Zeven vrouwen beginnen een avontuurlijke reis naar het Chinese middenrijk. Een twee jaar lang gekoesterde droom wordt werkelijkheid: ‘te voet’ het traject van de Chinese Muur afleggen. Op de langste verdedigingslinie ter wereld gaan ze op zoek naar het boeiende historische verleden van China: ‘achter elke steen van de Chinese Muur schuilt een legende’.

Natuurlijk is er meer dan het verleden. Inde woestijn is er de verzengende hitte en de angst geen water te vinden of de weg te verliezen. In het dorre en desolate noordoosten van China had de lokale bevolking vaak nog nooit langneuzen gezien.

In de bergen leren de zeven het harde leven kennen van de Chinese krijger. Elke misstap kan fataal zijn. De honderd meter diepe afrond gaapt. In de wachttorens waarin ze ‘s nachts slapen verlicht de maan hun bed-voor-één-nacht. Maar de vermoeidheid doet zelfs de meest onrustige slapen.

15 augustus 1991. het einddoel Shanhaiguan, de Eerste Vesting onder de Hemel, wordt gehaald. Het zicht van de Verheven Draak – de Chinese Muur – die na een eenzame reis van meer dan vijfduizend kilometer de zee bereikt, is verrassend.”
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Verbeke, Kristien - Dansen met de draak / The Wallk: zeven vrouwen te voet langs de Chinese Muur

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.