Chanrithy Him - Zolang glasscherven drijven

Schrijver:
Titel: Zolang glasscherven drijven
ISBN: 9789043902663
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion
Bijzonderheden: Jaartal: 2001 - Druk: 1 - Staat: Redelijk - Prima boek met wat lichte vlekjes kaft. Stofomslag met meerdere krasjes en een kreuk. Enkele gebruik-/opslagsporen; Stiftstreep boekblok
Prijs: € 11,75
Verzendkosten: Gratis (binnen Nederland)
Meer info:

Zolang glasscherven drijven is het onthutsende en roerende verhaal van een jong meisje dat opgroeit tijdens het schrikbewind van de Rode Khmer aan het eind van de jaren zeventig. Op indrukwekkende wijze vertelt Chanrithy haar ongelooflijke belevenissen. Dankzij enorme wilskracht en moed overleeft ze de werk- en opvoedingskampen en weerstaat ze uiteindelijk alle verschrikkingen. Haar persoonlijke relaas staat symbool voor het verhaal van miljoenen Cambodjanen.
Wanneer goed (in de vorm van een pompoen) en kwaad (in de vorm van glasscherven) in de rivier des levens worden geworpen, zinkt de pompoen, terwijl de scherven even blijven drijven. Al spoedig zinken die en komt de pompoen weer boven. Zo krijgt het goede uiteindelijk de overhand boven het kwade.

Verder lezen

Products015.com uit Rotterdam

zakelijk

Logo Products015.com

Wij besteden veel aandacht aan het schoonmaken, het bepalen van de staat en de bijbehorende prijs van de boeken. Tevens worden de boeken zorgvuldig verpakt voor verzending. Kwaliteit en een eerlijke prijs vinden wij belangrijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chanrithy Him - Zolang glasscherven drijven