Wodehouse, P.G. - Het Meisje in de Taxi (Damsel in Distress - v

Schrijver:
Titel: Het Meisje in de Taxi (Damsel in Distress - vert. Leonard Beuger)
Taal: Nederlands
Uitgever: P.G Wodehouse Society 2021
Bijzonderheden: 330 blz, HARDCOVER-EDITIE in geel linnen met stofomslag, leeslint en kapitaalband. Prettig, handzaam formaat (A6). Puntgaaf exemplaar.
Prijs: € 27,50
Verzendkosten: € 6,28 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit is de 2e, verbeterde proefdruk van de nog niet verschenen vertaling.. Er bestaat een vroege vertaling door R.L. d. W. (uitg. Boissevain 1927), uitgegeven in 1000 exemplaren en nooit herdrukt. Dit is een handgebonden proef-exemplaar van de spikslinternieuwe vertaling (2021). Een echt collectors item.
Samenvatting: Lady Maud, de pittige jonge dochter van de graaf van Marshmoreton, is vanwege een ongelukkige verliefdheid op bevel van haar tante opgesloten bij haar thuis, in Belpher Castle in Hampshire. Maar gelukkig is er onze held, George Bevan, een Amerikaanse componist van muziek voor musicals, die verliefd is op Maud en naar de glooiende akkers van Hampshire trekt om zijn rivaal te verslaan en Maud's hart op te eisen. Intussen, wil de graaf van Marshmoreton, naar Wodehousiaanse traditie, gewoon een rustig leven lang in zijn tuin scharrelen, trouw gediend door zijn voortreffelijke butler Keggs en vrij van alle gezeur van zijn bazige zus en zijn weinig snuggere zoon.
Het is een zonnig verhaal vol misverstanden, butlers en verliefde harten die uiteengescheurd worden om uiteindelijk toch weer te worden herenigd. Deze verrukkelijke roman, die tweemaal werd verfilmd (eenmaal als musical met Fred Astaire in de hoofdrol) heeft alle humor en lichtheid die we van de grote humoristische auteur verwachten.
Verder lezen

STARING uit Zutphen

Logo STARING

De verzenkosten die bij de boeken zijn vermeld, gelden voor verzending binnen Nederland.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wodehouse, P.G. - Het Meisje in de Taxi (Damsel in Distress - vert. Leonard Beuger)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij STARING

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met STARING
  • Na uw bestelling ontvangen u en STARING een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van STARING vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • STARING kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.