Stange, Rolf, Dijk, Michelle van - Reisgids Spitsbergen - Svalb

Schrijver:
Titel: Reisgids Spitsbergen - Svalbard / een complete gids rondom de Arctische archipel
ISBN: 9783937903392
Taal: Nederlands
Uitgever: Spitsbergengids
Bijzonderheden: 2020, 656 pagina's, 272 kleurenfoto's, vele kaarten, uitvoerig register paperback, gedrukt op gerecycled papier
Prijs: € 32,90
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit boek combineert een gedetailleerde beschrijving van het landschap, de natuur en de geschiedenis met praktische informatie over reizen, excursies en veiligheid.
Amateur of professional, zomer of winter, met dit boek ga je goed op reis!

Rolf Stange is fysisch geograaf en heeft zijn kennis vergaard door 25 jaar uitvoerig op Spitsbergen te reizen. Dit boek is uit liefde voor het land geschreven en het levenswerk van de auteur geworden.

Michelle van Dijk komt al 20 jaar op Spitsbergen waar zij vier maanden per jaar als gids en expeditieleider werkt. Sinds 2007 is eigenaar van Longyearbyen Camping, welke sinds 2004 haar thuisbasis op Spitsbergen is.
Verder lezen

Spitsbergengids.nl uit De Lier

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Stange, Rolf, Dijk, Michelle van - Reisgids Spitsbergen - Svalbard / een complete gids rondom de Arctische archipel Stange, Rolf, Dijk, Michelle van - Reisgids Spitsbergen - Svalbard / een complete gids rondom de Arctische archipel Stange, Rolf, Dijk, Michelle van - Reisgids Spitsbergen - Svalbard / een complete gids rondom de Arctische archipel

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Spitsbergengids.nl

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Spitsbergengids.nl
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Michelle van Dijk
  Kamer van Koophandel nummer: 27364198
  NL002024510B60
  https://www.spitsbergengids.nl
 • Na uw bestelling ontvangen u en Spitsbergengids.nl een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Spitsbergengids.nl vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Spitsbergengids.nl kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.