Paul Salim Kluwer - Houden van jezelf / basis van geluk

Schrijver:
Titel: Houden van jezelf / basis van geluk
ISBN: 9789020202502
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2000, paperback, zo goed als nieuw!
Prijs: € 3,50
Verzendkosten: € 4,15 (binnen Nederland)
Meer info:
bewustwording.
Wie van zichzelf houdt kan gelukkig zijn. Wie zichzelf niet accepteert zoek voortdurende vestiging van zijn omgeving. Onzekerheid, jaloezie, minderwaardigheidsgevoelens, faalangst kunnen iemand diep ongelukkig maken. Dit boekje gaat over alles dat ons in de weg staat van bij ons zelf te komen en in ons eigen midden staan. Om je eigen opdrachten vervullen is het noodzakelijk om je heel eigen weg te gaan en dat kan een pad van eigenwijsheid zijn. Op een speels psychologische en spirituele manier wordt een alle facetten van onze levensweg naar onszelf - naar houden van jezelf beschreven iedere lezer zal heel van zichzelf. Herkennen en bemoedigt worden om naar zichzelf te kijken en naar onze medemensen als spiegel voor ons zelf.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Paul Salim Kluwer - Houden van jezelf / basis van geluk Paul Salim Kluwer - Houden van jezelf / basis van geluk

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.