De weg van Lao-Tse / druk 1

Schrijver:
Titel: De weg van Lao-Tse / druk 1
ISBN: 9789062290291
Uitgever: Synthese Uitgeverij b.v.
Bijzonderheden: 2006, 111pp, paperback, klein scheurtje in het stofomslag, stempel
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
De Tao Te Tjing bevat de wijsheid van de Chinese wijsgeer Lao Tse (ongeveer 300 v.C.), en is vele malen vertaald, ook in het Nederlands. In deze publicatie vinden we de allernieuwste vertolking: het gaat Willemsens niet om de letterlijke vertaling, maar om een weergave van de bedoeling van de tekst, zoals door de auteur ontdekt. We hebben hier nu een goed leesbare tekst voor ons, die als regel dichtbij de grondtekst blijft, en voor zo ver op grond van andere vertalingen valt na te gaan dichtbij de inhoud blijft. Hoewel dus niet onverdienstelijk, blijft een vertaling direct uit het Chinees toch de voorkeur hebben voor wie de Tao Te Tjing werkelijk wil verstaan. De auteur bedoelde de tekst zo helder weer te geven dat verdere uitleg overbodig is; niettemin zouden een goede inleiding en verklarende kanttekeningen nuttig zijn geweest.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - De weg van Lao-Tse / druk 1  - De weg van Lao-Tse / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.