Jonker Frank en Oudenaarden Hans van - Een overval in de lucht

Schrijver:
Titel: Een overval in de lucht - Bob Evers 5
ISBN: 9789077777756
Taal: Nederlands
Uitgever: Boumaar
Bijzonderheden: stripboek -2010 - goed exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 6,99 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Na een telefoontje van Bob uit Londen begeven Jan en Arie zich per vliegtuig naar Zuid-Afrika met een zonderlinge opdracht haal een verborgen papiertje uit een handschoenendoos in Kaapstad. Een papiertje dat voor Bobs Engelse vrienden John en Lois maar liefst 400.000 dollar waard is! Maar Jan en Arie zijn niet de enigen die achter de bewuste handschoenendoos aan zitten. Ook ene Jeffries stapt met hetzelfde doel in hetzelfde vliegtuig. En alsof dat nog niet genoeg is, ontpoppen drie van hun medepassagiers zich hoog boven Afrika als vliegtuigkapers. Wat volgt is een noodlanding in de woestijn en een felle strijd tussen kapers en passagiers om het bezit van het vliegtuig. Maar wat voor rol speelt Jeffries in dit geheel Lukt het Jan en Arie alsnog om eerder dan Jeffries in Kaapstad aan te komen En vooral, wat zit er toch in dat geheimzinnige kistje van medepassagier Andersson Een Overval in de Lucht is het vijfde album in een reeks stripbewerkingen van de beroemde Bob Evers-reeks van Willy van der Heide en tevens het eerste deel de De Briefjesjacht Trilogie, de tweede Bob Evers-trilogie die Willy van der Heide ooit schreef. Ook de komende albums zal de stripreeks de chronologie blijven volgen van de inmiddels klassieke maar nog altijd zeer populaire boekenserie.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.