Kuczok, Wojciech - Beerput / (Antibiografie)

Schrijver:
Titel: Beerput / (Antibiografie)
ISBN: 9789055154357
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep, Uitgeverij Van
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2004, 166pp.
Prijs: € 3,45 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Beerput is het hartverscheurende relaas van een jongetje dat opgroeit tussen een tirannieke vader en een neurotische moeder. Een aria van pijn waarin hij vertelt over de dagelijkse rituelen die hij in de beslotenheid van het gezin moet ondergaan. 'De oude K.' grijpt geregeld naar zijn rijzweep en de wanhopige moeder brengt alleen maar wanorde in huis: De jongen kan slechts overleven door ongehoorzaam te zijn.
Op hilarische en tegelijkertijd poëtische wijze beschrijft Kuczok hoe het is om op te groeien in een onmogelijk gezin in het armoedigste deel van Polen. Aan het eind van het verhaal stroomt de beerput over en zakt het huis letterlijk en figuurlijk in de stront. Maar voor de hoofdpersoon blijft het huis een schaduw werpen over zijn leven.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kuczok, Wojciech - Beerput / (Antibiografie)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Feestboek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Feestboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Feestboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Feestboek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Feestboek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.