Okri, Ben - De rood bestoven stad / verhalen

Schrijver:
Titel: De rood bestoven stad / verhalen
ISBN: 9789060125151
Taal: Nederlands
Uitgever: Gennep, Uitgeverij Van
Bijzonderheden: 3e druk 1991, 138 blz., paperback met flappen - zo goed als nieuw
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 3,85 (binnen Nederland)
Meer info:
Nigeria, waar zo´n twintig jaar geleden de Biafraanse oorlog woedde, is nog steeds een van de meest gemilitariseerde landen van West-Afrika. In dit land spelen de verhalen van Okri, in het chaotische stadsleven van Lagos, maar ook in het binnenland, waar de meeste stadsbewoners vandaan komen. Okri kiest zijn personages vooral uit de rafelrand van de samenleving, de mensen zonder macht of kansen. Zo leven de twee hoofdpersonen van het titelverhaal van zakkenrollen, gokken en bietsen; veel te vaak verkopen ze hun bloed aan het ziekenhuis. Het decor: parades, toespraken en geweld van brooddronken soldaten. In een ander verhaal voorziet een werkloos geworden verzekeringsagent in zijn onderhoud door in autobussen dubieuze medicijnen te verkopen. Bedreigd door zijn gedupeerde klanten vlucht hij naar zijn geboortestreek. Maar ook daar raakt hij vermalen door kuiperijen en machtsmisbruik. In alle verhalen blijft er ondanks alle uitzichtloosheid een vonkje hoop, solidariteit en affectie groeien. Okri's verhalen zijn stuk voor stuk geschreven in een krachtig, lyrisch, soms bijna toverachtig proza.
Verder lezen

Book4Book uit Alkmaar

zakelijk

Logo Book4Book

Boeken worden gratis bezorgd in Alkmaar en directe omgeving binnen een straal van 10km. Voor bestellingen boven de 20,00 euro hoeft u geen verzendkosten te betalen.
De aangegeven verzendkosten gelden voor Nederland. Verzendkosten naar andere landen worden per bestelling overeengekomen.
HEEFT U BINNEN 1 DAG GEEN BERICHT VAN ONS ONTVANGEN, KIJK DAN OOK EVEN IN UW SPAM-BOX. ONZE MAIL KAN DAARIN TERECHT ZIJN GEKOMEN.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Book4Book

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Book4Book
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Book4Book
    Kamer van Koophandel nummer: 64617688
    NL001199549B38
    http://book4book.boekwinkeltjes.nl
  • Na uw bestelling ontvangen u en Book4Book een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Book4Book vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Book4Book kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.