Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1

Schrijver:
Titel: Altijd leeft de rivier / druk 1
ISBN: 9789024215553
Taal: Nederlands
Uitgever: VCL
Bijzonderheden: Daum voorin, verder in zeer goede staat
Prijs: € 1,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Nora Groenendijk is 18 jaar als ze met haar ouders, haar één jaar jongere zus Aleid en haar kleine broertje Jantje van het platteland naar de stad verhuist. Rond het jaar 1900 trekken veel landarbeiders naar de havens van de sterk groeiende stad Rotterdam, in de hoop daar een beter bestaan op te bouwen. De eerste tijd leeft het gezin echter in bittere armoede. Nora en Aleid vinden zeer ongezond werk in een loodwitfabriek en Jantje sukkelt verschrikkelijk met zijn gezondheid. Toch vinden beide meisjes uiteindelijk ander werk. Aleid is een pittige tante, die zich wel door de moeilijkheden heenslaat. Ze maakt er geen moment een geheim van dat ze zal proberen een rijk huwelijk te sluiten; ze heeft genoeg van armoede. En het ziet ernaar uit dat haar dit ook zal gaan lukken. Nora is Aleids tegenpool; lief en zacht van karakter, dreigt ze er soms in conflictsituaties onderdoor te gaan. Gelukkig is er dan haar vriend Chris van Buren om haar op te vangen. En mocht ze het eens helemaal niet meer zien zitten, dan vlucht ze naar haar geliefde plekje aan de rivier.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1 Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1 Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1 Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1 Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1 Gerda van Wageningen - Altijd leeft de rivier / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.