Groesbeek, Hans (eindredacite) - De geschiedenis van de luchtva

Schrijver:
Titel: De geschiedenis van de luchtvaart: De eerste jaren van de luchtvaart
Taal: Nederlands
Uitgever: Lekturama
Bijzonderheden: 1980, gebonden, 144 pp, groot formaat met goudopdruk, in goede staat, met meer dan 100 foto's. Hier en daar verkleuringen, naam op 1e blz.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dit boek brengt de hoogtepunt van de eerste vier decennia van de twintigste eeuw in beeld dat aanvangt met de eerste gemotoriseerde vlucht van de Flyer I van de gebroeders Wright en dat eindig op het ogenblik dat de Tweede Wereldoorlog aanbreekt. Een mijlpaal in de geschiedenis van de Europese luchtvaart wordt gevorm door de Luchtvaartweek, die van 22 augustus tot 29 augustus 1909 te Reims werd gehouden. Een maand eerder was de Fransman Louis Bleriot erin geslaagd om met zijn Bleriot Type XI Het Kanaal over te steken. De jaren na de luchtvaartweek werden gekenmerkt door een toenemende belangstelling voor de luchtvaart. De snelheid-, hoogte- en afstandsrecords werden met de regelmaat van de klok verbeterd.
Verder lezen

Bladaaltje uit Andel

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groesbeek, Hans (eindredacite) - De geschiedenis van de luchtvaart: De eerste jaren van de luchtvaart

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Bladaaltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Bladaaltje
  • Na uw bestelling ontvangen u en Bladaaltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Bladaaltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Bladaaltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.