Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Metcalf, Franz - Het kleine boekje van Boeddha

Schrijver:
Titel: Het kleine boekje van Boeddha
ISBN: 9789045311258
Taal: Nederlands
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bijzonderheden: Gebonden boek in goede staat; 2010, 159pp.
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
• Wat zou Boeddha doen om een burn-out te vermijden?
• Wat zou Boeddha doen als hij zich verveelt?
• Wat zou Boeddha doen als de caissière hem te veel wisselgeld geeft?
• Wat zou Boeddha doen om het milieu te beschermen?

Franz Metcalf biedt in Het kleine boekje van Boeddha boeddhistische oplossingen voor ruim honderd dagelijkse dilemma's. Hij laat zien hoe ieder mens richtlijnen kan vinden in de leer van Boeddha en geeft advies hoe de regels van Boeddha te gebruiken om een beter mens te worden – zowel op het werk, thuis als in de samenleving.

Met op elke pagina een vraag, een boeddhistisch citaat en een advies gebaseerd op de wijsheden van Boeddha is Het kleine boekje van Boeddha een aanwinst voor iedereen die zich in het dagelijks leven geconfronteerd ziet met velerlei problemen. Het bewijst dat Boeddha's leer ook na 2500 jaar nog steeds actueel is.

Franz Metcalf promoveerde aan de Universiteit van Chicago met een proefschrift over het zenboeddhisme. Ook bestudeerde hij het Amerikaanse boeddhisme. Momenteel is hij lid van een aantal religieuze stuurgroepen en schrijft hij artikelen over boeddhistische spiritualiteit voor verschillende wetenschappelijke tijdschriften.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Metcalf, Franz - Het kleine boekje van Boeddha