Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn

Schrijver:
Titel: Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag
Taal: Nederlands
Uitgever: A.W. Bruna & Zoon
Bijzonderheden: Oud boekje uit 1968, in redelijke staat
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De detectives van Friedrich Dürrenmatt vormen een apart klasse in de misdaadliteratuur. Zij onderscheiden zich van de meeste detectives door het ontbreken van ieder goedkoop effect, de scherpzinnigheid die van de lezer wordt verlangd voor het volgen van de intrige en niet in het minst door de haarscherpe karaktertekening in de dialogen.

Deze omnibus bevat drie volledige romans die niet meer met elkaar te maken hebben dan dat in De rechter en zijn beul en De verdenking dezelfde hoofdpersoon optreedt; de ongeneeslijk zieke commissaris van de Bernse recherche Berläg. Het is de overtuiging van deze sympathieke commissaris dat de kleine vergrijpen tegen de wet meestal gestraft worden, maar dat de grootste misdadigers maar al te vaak vrij rondlopen.
Het gebeurde op klaarlichte dag is het schokkende verhaal van een kindermoord, waarin het niet alleen gaat om wie de dader was, maar vooral om de tragiek in het leven van de mensen die bij het drama betrokken zijn, en om de gevaren waaraan kinderen dagelijks bloot staan.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag Friedrich Dürrenmatt - Detective omnibus - De rechter en zijn beul, De verdenking en Het gebeurde op klaarlichte dag

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.