Gantos, J. - Joey vliegt uit de bocht

Schrijver:
Titel: Joey vliegt uit de bocht
ISBN: 9789020942996
Uitgever: Terra - Lannoo, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2001, 183pp Onderwerp ADHD, krasjes op de achterkaft
Prijs: € 6,50
Verzendkosten: € 4,10 (binnen Nederland)
Meer info:
Grappig en droevig
*
Over vriendschap en liefde
*
Vervolg op het succesvolle 'Joey slikte zijn sleutel in'
Alsof Joey zich nog niet genoeg in de nesten gewerkt had in het onvergetelijke debuut Joey slikte zijn sleutel in, speelt hij opnieuw de hoofdrol in dit soms droevige, maar vooral knotsgekke vervolg. Nieuwe medicijnen houden zijn hyperactiviteit onder controle en Joey kijkt reikhalzend uit naar een vakantie bij zijn vader, Carter. Carter blijkt echter een volwassen uitgave te zijn van Joey's vroegere ik. Hij gaat net iets te enthousiast tekeer, kan geen ogenblik zijn mond houden en hij verliest snel zijn geduld en wordt dan razend kwaad.
Carter is ervan overtuigd dat Joey zijn leven in eigen handen kan en moet nemen. Daarom gooit Joey - hunkerend naar de liefde van zijn vader - zelfs zijn medicijnen weg. In een adembenemende vertelling neemt Joey de lezers mee in oude gewoonten en gedragingen. Tijdens een baseballmatch loopt het goed fout. Gelukkig is Joey's moeder in de buurt. Een tragikomisch verhaal waarin de liefde overwint.
Verder lezen

Het Viooltje uit Almelo

particulier
Let op!!! Het (bestel)bericht van Boekwinkeltje het Viooltje kan in Uw spam box belanden. Graag even checken, indien geen bericht is ontvangen.
Verzendkosten volgens het tarief van post.nl binnen Nederland.
België Tussen de 100 gram en 350 gram € 7,75
Tussen de 350 gram en 2 kilo zijn de verzendkosten € 9,30
Esoterie-Streekboeken Twentse-Achterhoekse-Kinderboeken-Avi kinderleesboek(en) Lemniscaat, Christofoor enz. Handwerkboeken-Dierenboeken-Bladmuziek-Jachtboeken-en vele andere onderwerpen!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gantos, J. - Joey vliegt uit de bocht Gantos, J. - Joey vliegt uit de bocht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Het Viooltje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Het Viooltje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Het Viooltje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Het Viooltje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Het Viooltje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.