Mr. G.B.J. Hiltermann - Charles de Gaulle en de Fransen

Schrijver:
Titel: Charles de Gaulle en de Fransen
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij In den Toren
Bijzonderheden: Vlek aan bovenzijde van diverse pagina's
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
"Ga naar huis, oude man!", rie een vrouw Charles de Gaulle in Quebec na. Wat zij uitschreeuwde stond in alle talen in alle kranten. Ook in de Franse. Waarom regeert De Gaulle nog altijd in Parijs? Wat maakt deze man, van wiens persoonlijk leven maar weinig bekend is, tot één van de machtigste en tegelijk meest omstreden politici van deze tijd? Hoe komt het dat zovelen hem tegelijkertijd nobel en irritant, pathetisch en heroïsch, bezielend en heerszuchtig, vervelend en imponerend vinden? Wie ként deze man eigenlijk?
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mr. G.B.J. Hiltermann - Charles de Gaulle en de Fransen Mr. G.B.J. Hiltermann - Charles de Gaulle en de Fransen Mr. G.B.J. Hiltermann - Charles de Gaulle en de Fransen Mr. G.B.J. Hiltermann - Charles de Gaulle en de Fransen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.