Conell, Monica - De geur van pijnbomen / een fascinerend boek d

Schrijver:
Titel: De geur van pijnbomen / een fascinerend boek dat op meeslepende wijze een realistisch beeld schetst van het leven in een dorpje in Nepal
ISBN: 9789080819115
Taal: Nederlands
Uitgever: Himalaya Archief Nederland, Stichting
Bijzonderheden: 2005, 220pp, paperback in nieuwstaat. Verzk zijn 3,95 euro (en dan kan er nog een vergelijkbaar boek bij)
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De geur van pijnbomen is het relaas van een jonge antropologe die begin jaren tachtig van de vorige eeuw twee jaar doorbracht in een afgelegen bergdorpje in Nepal. Ze ging er zonder vooroordelen naar toe en werd opgenomen in een gemeenschap waar alles werd gedaan tegen de achtergrond van het landschap, het weer en de seizoenen. Haar positie binnen deze gemeenschap was altijd duidelijk. De mensen bij wie ze verbleef, werden haar vrienden en zij betrokken haar bij hun rituelen en dagelijkse bezigheden, zoals het planten van rijst en het verzamelen van pijnboomnaalden. Ze bleef de mensen en de gebeurtenissen om haar heen echter bekijken door de ogen van de buitenstaander. Ze ging naar Nepal als antropologe en kwam jaren later terug als filosofe.
Verder lezen

de Koopjeskoffer uit Goirle

Logo de Koopjeskoffer

Wat leuk dat je (misschien wel) iets gaat bestellen in mijn winkeltje!
Vaak kan er nog een boek (of meerdere boeken) bij je bestelling voor dezelfde verzendkosten. Ook bij brievenbuspost.
Kosten voor een brievenbuspakket zijn 3,95 euro.
Een pakket tot 10 kg naar een DHL afhaalpunt kost 4,50 euro, thuisbezorgd 5,75 euro.
Om makkelijker te zoeken tussen mijn andere boeken op categorie, trefwoord etc. kun je ook op de website kijken, www.dekoopjeskoffer.nl.
Verder staan er veel boeken ook op marktplaats, en kun je me vinden op Facebook en Instagram.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Conell, Monica - De geur van pijnbomen / een fascinerend boek dat op meeslepende wijze een realistisch beeld schetst van het leven in een dorpje in Nepal Conell, Monica - De geur van pijnbomen / een fascinerend boek dat op meeslepende wijze een realistisch beeld schetst van het leven in een dorpje in Nepal

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij de Koopjeskoffer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met de Koopjeskoffer
  • Na uw bestelling ontvangen u en de Koopjeskoffer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van de Koopjeskoffer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • de Koopjeskoffer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.