Jeff Gaspersz - Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende pers

Schrijver:
Titel: Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende perspectieven voor levensondernemers
ISBN: 9789027497956
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 3,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek vind je inspirerende tips, technieken en oefeningen om anders te kijken en daarmee nieuwe kracht, energie en ideeën op te doen. Elk kort hoofdstuk bevat een uitnodiging om met een nieuwe blik naar belangrijke gebieden in je leven te kijken. Lees dit boek al bladerend door en ontdek hoe je kansrijk kunt kijken naar je relaties en je werk, naar verandering en tegenslag en naar je eigen ambities en je toekomst. De inzichten in dit boek houden je scherp, gemotiveerd en doelgericht om de kansen in je leven te grijpen.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

particulier

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jeff Gaspersz - Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende perspectieven voor levensondernemers Jeff Gaspersz - Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende perspectieven voor levensondernemers Jeff Gaspersz - Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende perspectieven voor levensondernemers Jeff Gaspersz - Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende perspectieven voor levensondernemers Jeff Gaspersz - Anders kijken Nieuwe kansen / inspirerende perspectieven voor levensondernemers

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.