Pollefeyt, Didier; Anthony Dupont; Hans Debel; Martijn Steegen; Liesbe

Schrijver:
Titel: Als gist in deeg - Uitdagende stemmen voor geloofscommunicatie en levensbeschouwende reflectie in het godsdienstonderwijs
ISBN: 9789033482403
Taal: Nederlands
Uitgever: Abdij van Berne, Heeswijk, 2011
Bijzonderheden: ALS NIEUW - Paperback, 136 pagina's
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,60 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boek bespreken jonge onderzoekers van de Faculteit Godgeleerdheid van de K.U.Leuven elk één theologische figuur. Aan bod komen: Qohelet, Maria Magdalena, Vibia Perpetua, Augustinus, Aïcha, Petrus Abaelardus, Thomas van Aquino, Nicolaas Cusanus, Maria Petyt, John-Henry Newman, Mahatma Gandhi, Karl Rahner, Hans Urs von Balthasar, Edward Schillebeeckx, Nelson Mandela en Jeanne Devos. De nadruk ligt op de vraag hoe een bepaalde theologische figuur in het algemeen kan bijdragen tot geloofscommunicatie in de hedendaagse samenleving en in het bijzonder voor het huidige godsdienstonderwijs. Hoe kunnen het leven, het denken en de geschriften van een specifieke theologische figuur een zinvolle geloofshermeneutiek voor jongeren van vandaag aanreiken? Het geheel wordt ingeleid met een algemene beschouwing, geschreven door Didier Pollefeyt, over het hedendaagse godsdienstonderwijs en wordt besloten met een slotbijdrage waarin de verschillende krachtlijnen van de bijdragen met betrekking tot geloofscommunicatie worden samengevat.
Verder lezen

Brodgar Boeken

particulier

Brodgar Boeken uit Bergen op Zoom

Logo Brodgar Boeken

HEEFT U BINNEN 24 UUR GEEN REACTIE VAN MIJ ONTVANGEN, CHECK DAN EVEN UW SPAM OF MAP MET ONGEWENSTE EMAIL. MOGELIJK HEEFT UW EMAILPROGRAMMA MIJN MAIL DAAR NAARTOE VERPLAATST! HET IS DAAROM AAN TE RADEN OM BIJ DE BESTELLING OOK UW TELEFOONNUMMER IN TE VULLEN ZODAT IK IN BOVENSTAAND GEVAL OOK EEN ANDERE MOGELIJKHEID HEB OM MET U CONTACT OP TE NEMEN!
De door mij aangeboden boeken verkeren in goede tot zeer goede staat en zijn doorgaans geschikt als cadeau. Beschadigingen en gebruikssporen zullen altijd in de omschrijving worden vermeld. Dit kan gaan om leesvouwen, ezelsoren of een ingeschreven naam van een vorige eigenaar. Deze zaken zullen echter zoveel mogelijk vermeden worden in het winkelaanbod. Verzending binnen Nederland geschied via PostNL. Verzending naar België geschied via Bpost. Alle bestellingen zullen binnen 1-3 werkdagen verzonden worden, nadat de betaling is ontvangen.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pollefeyt, Didier; Anthony Dupont; Hans Debel; Martijn Steegen; Liesbeth van der Sypt; Joke Lambelin; Ellen van Stichel; Annemie Patyn; Lieve Uyttenhove; Marianne Servaas; Joris Gielen; Pieter de Witte; Yves de Maeseneer; Karim Schelkens; e.a. - Als gist in deeg - Uitdagende stemmen voor geloofscommunicatie en levensbeschouwende reflectie in het godsdienstonderwijs Pollefeyt, Didier; Anthony Dupont; Hans Debel; Martijn Steegen; Liesbeth van der Sypt; Joke Lambelin; Ellen van Stichel; Annemie Patyn; Lieve Uyttenhove; Marianne Servaas; Joris Gielen; Pieter de Witte; Yves de Maeseneer; Karim Schelkens; e.a. - Als gist in deeg - Uitdagende stemmen voor geloofscommunicatie en levensbeschouwende reflectie in het godsdienstonderwijs Pollefeyt, Didier; Anthony Dupont; Hans Debel; Martijn Steegen; Liesbeth van der Sypt; Joke Lambelin; Ellen van Stichel; Annemie Patyn; Lieve Uyttenhove; Marianne Servaas; Joris Gielen; Pieter de Witte; Yves de Maeseneer; Karim Schelkens; e.a. - Als gist in deeg - Uitdagende stemmen voor geloofscommunicatie en levensbeschouwende reflectie in het godsdienstonderwijs Pollefeyt, Didier; Anthony Dupont; Hans Debel; Martijn Steegen; Liesbeth van der Sypt; Joke Lambelin; Ellen van Stichel; Annemie Patyn; Lieve Uyttenhove; Marianne Servaas; Joris Gielen; Pieter de Witte; Yves de Maeseneer; Karim Schelkens; e.a. - Als gist in deeg - Uitdagende stemmen voor geloofscommunicatie en levensbeschouwende reflectie in het godsdienstonderwijs

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Brodgar Boeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Brodgar Boeken
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Brodgar Boeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Brodgar Boeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Brodgar Boeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.