Tom Clancy - Tom Clancy's Netforce Explorers 6 - Eindsprint

Schrijver:
Titel: Tom Clancy's Netforce Explorers 6 - Eindsprint
ISBN: 9789044928211
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna Uitgevers
Bijzonderheden: In nette gelezen staat, geen bijzonderheden
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Netforce is een wereldwijde organisatie die in de nabije toekomst het web beheerst en controleert. Als er iets mis dreigt te gaan, worden de Netforce Explorers ingezet; een groepje whizz-kids dat alles weet van de virtuele wereld.

Megan vergezelt haar vader met een bezoekje aan het exclusieve en vooral heel dure virtuele vakantieparadijs Xanadu. Dat is een Caribisch eiland met speciaal gemaakte scenario’s voor de jetset. Maar het vreedzame imago van het Caribische eiland dreigt besmeurd te worden als blijkt dat het door de rijke gasten gewaardeerde beveiligingssysteem niet meer werkte. Voormalige en huidige gasten stuiten bij thuiskomst op een onplezierige verrassing, namelijk: een virtuele dief heeft gebruik gemaakt van hun identiteit om zijn louche zaakjes te regelen. Megan wilt de dief te pakken te krijgen en komt daardoor in een levensgevaarlijke situatie terecht.

Eindsprint is het zesde deel in de waanzinnig spannende Tom Clancy's netforce explorers serie.
Verder lezen

Too good to go uit Bilthoven

Logo Too good to go

Kijk gelijk ook bij mijn andere boeken. Wie weet kun je meerdere boeken in één keer laten versturen. Dat scheelt wellicht in de verzendkosten. Ophalen kan ook.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Tom Clancy - Tom Clancy's Netforce Explorers 6 - Eindsprint Tom Clancy - Tom Clancy's Netforce Explorers 6 - Eindsprint Tom Clancy - Tom Clancy's Netforce Explorers 6 - Eindsprint Tom Clancy - Tom Clancy's Netforce Explorers 6 - Eindsprint

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Too good to go

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Too good to go
  • Na uw bestelling ontvangen u en Too good to go een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Too good to go vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Too good to go kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.