Franklin D. Roosevelt - zestiende rapport aan het congres van d

Schrijver:
Titel: zestiende rapport aan het congres van de vereenigde staten over de werking van leen - en - pacht
Taal: Nederlands
Uitgever: Oorlogs-Informatie Bureau der Verenigde Staten
Bijzonderheden: origineel, uitgegeven 1944, schift vorm, geniet (inmiddels roestig) 47 blz.
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,03 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoe werkt zo'n oorlog? de leen- en pachthulp van de VS - van Chineesche Vliegers en Tank-Bemanningen, de offensieven in West-Europa, duizenden tonnen graan, vers fruit en groenten.... 'Voor de Periode, geëindigd 30 juni 1944' nauwgezet verantwoord voor het Congres. en toen ook maar direct een naar ons (in het Nederlands!) gecommuniceerd.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Franklin D. Roosevelt - zestiende rapport aan het congres van de vereenigde staten over de werking van leen - en - pacht

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Maatje

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Maatje
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Maatje een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Maatje vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Maatje kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.