Wijk, A.A. van - Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van

Schrijver:
Titel: Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van alle 266 Nederlandse Gloster Meteors. Deel 1, 2, 3 en 4.
ISBN: 9789079058013
Taal: Nederlands
Uitgever: Eques Nubium, Uithoorn
Bijzonderheden: Gebonden, 2007, 1432 blz. Met foto's, facsmile's, tekeningen en een index. Boeken in cassette. Scheur in 1 bovenrand van de cassette. Pakketpóst.
Prijs: € 65,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De Gloster Meteor was de eerste operationele Britse straaljager. Het prototype, ontwikkeld door Frank Whittle vloog in 1943 maar de eerste exemplaren van de F3 jagerversie werden pas op 12 juli 1944 bij het 616 squadron van de Royal Air Force operationeel. De Gloster Meteor was in de jaren 1950 bij vele luchtmachten, waaronder de Belgische en Nederlandse, in gebruik.

Deel 1 (232 blz.) : Algemeen: Inleiding, voorwoord, registers e.d.
Deel 2 (424 blz.) : 2a: Meteor Mk 4 61 vliegtuigen; 2b: Meteor Mk 7 45 vliegtuigen
Deel 3 (464 blz.) : Meteor Mk 8: 160 vliegtuigen
Deel 4 (312 blz.) : Het dagboek van Jan Tolido

Gewicht 7568 gram.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wijk, A.A. van - Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van alle 266 Nederlandse Gloster Meteors. Deel 1, 2, 3 en 4. Wijk, A.A. van - Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van alle 266 Nederlandse Gloster Meteors. Deel 1, 2, 3 en 4. Wijk, A.A. van - Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van alle 266 Nederlandse Gloster Meteors. Deel 1, 2, 3 en 4. Wijk, A.A. van - Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van alle 266 Nederlandse Gloster Meteors. Deel 1, 2, 3 en 4. Wijk, A.A. van - Alle paarden van Apollo. Een geschiedenis van alle 266 Nederlandse Gloster Meteors. Deel 1, 2, 3 en 4.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.