Kees Beaart e a. - Johhanes Goeaert

Schrijver:
Titel: Johhanes Goeaert
ISBN: 9789080598560
Taal: Nederlands
Uitgever: Nehalennia
Bijzonderheden: 2016 184 pagina's, hard cover , nieuw
Prijs: € 14,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze eerste monografie over Johannes Goedaert (1617-1668) is verschenen op 19 november 2016, bij de opening van de eerste tentoonstelling over leven en werk van Goedaert in het Zeeuws Museum te Middelburg.
Kees Beaart beschrijft in verschillende hoofdstukken Goedaert in zijn tijd, Goedaerts entomologische werk, de verschillende drukken van Goedaerts boeken en de betekenis van Goedaert vanaf de zeventiende eeuw tot heden.
Fred G. Meijer geeft een volledig geïllustreerd overzicht van alle nu nog bekende tekeningen en schilderijen van Goedaert,
Frans Laurentius bespreekt de watermerken in het papier van Goedaerts werk en trekt daar opzienbarende conclusies uit.
Chris Teulings bespreekt de penningen van het Middelburgse St. Lucas- en boekdrukkersgilde.
Verder lezen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De boekentoren

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De boekentoren
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekentoren een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekentoren vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De boekentoren kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.