Boris Rousseeuw - In de vier winden

Schrijver:
Titel: In de vier winden
Taal: Nederlands
Uitgever: De Carbolineum Pers, 1991
Bijzonderheden: Over Willem Elsschot
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Boris Rousseeuw, "De bibliofielenvereniging "In de Vier Winden" en haar uitgave van Willem Elsschots Gedichten". De Carbolineum Pers, 1991.

18 cm., oorspronkelijk omslag. 8 blz tekst, met de hand gezet en met de handpers gedrukt op gevergeerd Van Gelder papier met watermerk. 50 genummerde exemplaren.

Dit was in 1991 de eerste studie over de enige echte bibliofiele uitgave die tijdens Willem Elsschots leven verscheen van zijn werk, de groot formaat "Gedichten". De studie is gebaseerd op gesprekken met de twee toen nog levende leden van de vier uitgevers, "de Vier Winden". Kort nadien overleed Albert Pelckmans, en als laatste overleed H.D.L. Vervliet in 2020, 97 jaar oud.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Boris Rousseeuw - In de vier winden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.