Cornelius Smet - Het Leven van onze Heer Jesus Christus

Schrijver:
Titel: Het Leven van onze Heer Jesus Christus
Taal: Nederlands
Uitgever: P. Cornelius Smet
Bijzonderheden: Met kaart van Palestina
Prijs: € 30,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Het leven van Onzen Heer Jesus Christus : eerste deel: Christus voorzeyd en beloofd van 't begin des werelds, behelzende de prophetien, figuren of voorteekens van den toekomenden verlosser; tweede deel: Christus zienlyk op de aerde, of zyn zienlyk en sterfelyke leven, tot zyne verryzenis en glorieuze hemelvaert : (een boek dienende tot tegenvergift van de protestantsche bybels), door wylen P. Cornelius Smet, S.J. Brussel, Uitgegeven door de Nationale Maetschappy ter Verspreiding van Goede Boeken, Bestuerder, C.J. De Mat, 1841."

22 x 14 cm., kartonnen band met lederen rug (scharnieren beschadigd). Twee delen in één band: eerste deel XXVI plus 219 blz., tweede deel doorgepagineerd tot 492. Eerste deel met gegraveerd frontispice van Christus aan het kruis, tweede deel met gegraveerde kaart "Palestine ou Terre Sainte".
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cornelius Smet - Het Leven van onze Heer Jesus Christus Cornelius Smet - Het Leven van onze Heer Jesus Christus

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.