Graaf Leo Tolstoï - Tolstoï, Graaf Leo-Anna Karenina

Schrijver:
Titel: Tolstoï, Graaf Leo-Anna Karenina
Uitgever:
Bijzonderheden: Anna Karenina (1877) is de tweede grote roman van Lev Tolstoj (1828-1910), verschenen acht jaar na zijn grote epos Oorlog en Vrede. Graaf Lev Nikolajevitsj Tolstoj, in oudere literatuur ook wel als Leo Tolstoi, was een Russisch schrijver, filosoof...
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Anna Karenina (1877) is de tweede grote roman van Lev Tolstoj (1828-1910), verschenen acht jaar na zijn grote epos Oorlog en Vrede.
Graaf Lev Nikolajevitsj Tolstoj, in oudere literatuur ook wel als Leo Tolstoi, was een Russisch schrijver, filosoof en politiek denker die voornamelijk romans en korte verhalen schreef. Hij is vooral bekend van zijn realistische romans Oorlog en vrede (1869) en Anna Karenina (1877), die worden beschouwd als twee van de beste boeken uit de wereldliteratuur. 
Dat Anna Karenina moeiteloos 'de beste roman ooit' kan worden genoemd is te danken aan de razendknappe structuur waarin de verschillende verhaallijnen zijn verweven, aan Tolstoi's messcherpe observaties van de binnen- en buitenkant van mensen en dingen, en aan de thematische rijkdom, die de roman boven de tijd uittilt en lezing ervan tot een gebeurtenis maakt die niemand zou mogen missen.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Graaf Leo Tolstoï - Tolstoï, Graaf Leo-Anna Karenina