May, Karl - De duivelskop in het rotsgebergte

Schrijver:
Titel: De duivelskop in het rotsgebergte
Taal: Nederlands
Uitgever: H.J.W. Becht, Amsterdam (1940). Halflinnen, 395 pp.
Bijzonderheden: Goede antiquarische staat. Vijfde druk. Versie 9 editie 2 Oosterbaan. Zie extra info.
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Gebruikssporen, vergeeld. Versie 9 editie 2 uit J.C. Oosterbaan & F.C. Roest: Karl May's Bonanza van boeken bij Becht.

De Hooftsaeck uit Amsterdam

particulier

Logo De Hooftsaeck

De Hooftsaeck streeft ernaar in goede staat verkerende tweedehands boeken uit een niet-rookvrij huis een nieuw thuis te geven en voert een zeer divers assortiment. In de regel reageer ik op uw bestellingen of vragen binnen één dag, maar mijn antwoord wil wel eens in uw spammandje of op het tabblad 'reclame' terechtkomen, kijk daar ook even. De verkoper van De Hooftsaeck heeft bijna 20 jaar werkervaring in de wetenschappelijke boekhandel en heeft niet alleen veel bijzondere boeken in maar ook vóór de boekenkast. Om hierin verandering te brengen bied ik ze u aan in de hoop dat u ze koopt!
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

May, Karl - De duivelskop in het rotsgebergte

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Hooftsaeck

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Hooftsaeck
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hooftsaeck een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hooftsaeck vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Hooftsaeck kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.