Crebolder, Gerjan - De gemeente BARNEVELD in de 19e eeuw. BARNE

Schrijver:
Titel: De gemeente BARNEVELD in de 19e eeuw. BARNEVELD in sepia. Als Nieuw!
Taal: Nederlands
Uitgever: BDU - Barneveld 2013
Bijzonderheden: 2013, [1e druk], 64 blz., illustr. hist. foto's met onderschrift, hardcover ca. 20.5x20cm., Als Nieuw!
Prijs: € 8,50
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Gerjan Crebolder. BARNEVELD IN SEPIA - DE GEMEENTE BARNEVELD IN DE 19e EEUW -, 64 blz., rijk geïllustreerd met historische foto's uit de 19e eeuw, hardcover ca. 20.5x20cm., uitgave BDU Barneveld 2013, Als Nieuw!

Probeert u zich het dorp Barneveld en de gemeente eens voor te stellen zoals deze er in de tweede helft van de 19e eeuw moeten hebben uitgezien. Barneveld had - in elk geval op donderdag - een paar drukke winkelstraten, een modern gemeentehuis, een Spaarbank, vanaf 1887 al drie kerken, de door het dorp kabbelende Kleine Barneveldse beek, het huis 'De Schaffelaar', enkele tientallen winkels en op een dik half uur lopen het station Barneveld-Voorthuizen aan de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn waar je overigens ook met de omnibus naar toe kon. Een bedrijvig dorp dus, net zoals het verderop gelegen kleinere Voorthuizen, aan de weg Amerfoort-Apeldoorn.

In deze uitgave wandelt u met Gerjan Crebolder als gids, aan de hand van unieke oude foto's door het Barneveld van toen. U krijgt een kijkje in het leven van alledag met veel herkenningspunten aan de Jan van Schaffelaarstraat en Langstraat, waar u ook verdwenen panden en winkeltjes tegenkomt. U wandelt onder andere langs het Moleneinde, de Amersfoortse straat en Schoutenstraat. U werpt een blik vanaf Molen de Hoop op Garderen en vandaar wandelt u verder door de nog niet ontgonnen heidevelden van het buitengebied.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Crebolder, Gerjan - De gemeente BARNEVELD in de 19e eeuw. BARNEVELD in sepia.     Als Nieuw! Crebolder, Gerjan - De gemeente BARNEVELD in de 19e eeuw. BARNEVELD in sepia.     Als Nieuw!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Lage Landen

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Lage Landen
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Lage Landen een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Lage Landen vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Lage Landen kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.