Leonhard Huizinga - Bar en boos, de winter van '63 (extra: kran

Schrijver:
Titel: Bar en boos, de winter van '63 (extra: krantenartikel over de strenge winter)
Taal: Nederlands
Uitgever: J.A. Boom & Zoon, Meppel; De Tijdstroom, Lochem
Bijzonderheden: Hardcover linnen met stofomslag iets verkleurd), 184 pagina's, 177 foto's, uitklappanorama Vlissingen
Prijs: € 25,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Fotoboek met teksten van Leonhard Huizinga. Voorwoord / ten geleide van Reinier Paping (overleden in december 2021), de winnaar van de Elfstedentocht 1963. Veel zwart/wit foto's met sfeervolle natuurbeelden, maar ook van het ongemak en ongelukken tijdens de strenge vorst.
Als extra: een krantenartikel uit het Algemeen Handelsblad van 2 maart 1963 met de titel: Slechts één winter in koude vergelijkbaar met die van '62-'63. Schrijver hiervan is Drs. B. Zwart.
Op de achterzijde van het krantenknipsel heeft de oorspronkelijke eigenaar van het boek een grafiek getekend van de minimum temperaturen is de winters vanaf 1709 en voorzien van tekst. Een leuke aanvulling op het toch al interessante boek.
Verder lezen

Altera vita uit Kaatsheuvel

particulier

Logo Altera vita

Verzending bij voorkeur met PostNL; brievenbuspakjes en pakketten tegen gereduceerd Boekwinkeltjes tarief. Andere verzendwijzes zijn bespreekbaar. Altera vita is gespecialiseerd in boek- en toneeltitels van Leonhard Huizinga en boeken over numismatiek en archeologie. Neem gerust contact op met vragen over beschikbate titels die (nog) niet op Boekwinkeltjes zijn opgenomen.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leonhard Huizinga - Bar en boos, de winter van '63 (extra: krantenartikel over de strenge winter) Leonhard Huizinga - Bar en boos, de winter van '63 (extra: krantenartikel over de strenge winter) Leonhard Huizinga - Bar en boos, de winter van '63 (extra: krantenartikel over de strenge winter) Leonhard Huizinga - Bar en boos, de winter van '63 (extra: krantenartikel over de strenge winter)

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Altera vita

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Altera vita
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Altera vita een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Altera vita vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Altera vita kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.