Nijsse-Schouwstra, Jojanneke - Onderweg - Bijbels dagboek

Schrijver:
Titel: Onderweg - Bijbels dagboek
ISBN: 9789033123375
Taal: Nederlands
Uitgever: Den Hertog
Bijzonderheden: Nieuw
Prijs: € 6,95
Verzendkosten: € 3,03 (binnen Nederland)
Meer info:
Dit dagboek heeft een bijzondere opzet. Iedere week begint met een verhaal. In dat verhaal komt een thema aan de orde, dat die week centraal zal staan. Daar hoort ook steeds een Bijbeltekst bij, die als weektekst bedoeld is. Voor de dagen daarna, dus de maandag tot en met de zaterdag, is het weekthema verder uitgewerkt met teksten uit het Oude en Nieuwe Testament. De verhalen komt uit boeken die door Charles Haddon Spurgeon zijn geschreven. Hij leefde van 1834-1892 en preekte lange tijd in Londen. Spurgeon had de gave om Gods Woord dicht bij de mensen te brengen. Om zijn hoorders te boeien, vertelde hij vaak verhalen tijdens de preek. Soms zomaar kleine voorbeelden, een andere keer iets wat hij weleens meegemaakt had. Die verhalen waren bedoeld om op een eenvoudige manier lessen uit de Bijbel uit te leggen.

Voor de leeftijd vanaf ongeveer 12 jaar.

Het dagboek is geschikt voor persoonlijk gebruik, maar kan ook goed dienen als gezinsdagboek, of als inspiratiebron voor leidinggevenden in het jeugdwerk of op school.
Verder lezen

Groeneweg uit 's-Gravendeel

zakelijk

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Nijsse-Schouwstra, Jojanneke - Onderweg - Bijbels dagboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Groeneweg

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met Groeneweg
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Groeneweg boeken & muziek
  Kamer van Koophandel nummer: 24466429
  NL193162350B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en Groeneweg een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Groeneweg vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • Groeneweg kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.