Robert von der Nahmer - Ruimte voor wonen - De experimentele Di

Schrijver:
Titel: Ruimte voor wonen - De experimentele Diagoonwoningen van Herman Hertzberger
ISBN: 978909035330
Taal: Nederlands
Uitgever: Olympos
Bijzonderheden: Nieuw
Beschikbaar: 9 exemplaren
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze publicatie brengt de kenmerken en de daarmee samenhangende kwaliteiten van deze experimentele woningen voor het voetlicht die garant staan voor een vorm van ‘ideaal wonen’. Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de maatschappelijke context waarin een dergelijk experiment tot stand kon komen, de architectonische en stedenbouwkundige aspecten, de onderliggende visie van de architect, en de ervaringen van de bewoners van de afgelopen vijftig jaar. Op basis van hun ervaringen kan de rekening opgemaakt worden met betrekking tot wat werkt en wat niet, welke fysieke en materiële wooncondities duurzaam zijn gebleken en welke niet. De thema’s waarmee in dit woonproject is geëxperimenteerd zijn weer verrassend actueel gezien de huidige woningbouwopgave van een miljoen woningen in de komende tien jaar. Ook nu ligt de nadruk op snel, veel en goedkoop bouwen, en liggen monotonie en eenvormigheid op de loer. De Diagoonwoningen zijn in dat kader een leerzaam en inspirerend experiment dat concrete aanwijzingen geeft voor wooncondities die bewezen hebben naar volle tevredenheid te functioneren. De woningen stellen nog steeds een voorbeeld voor een nieuwe vorm van woningbouw, wooncultuur en stedelijke ruimte. De publicatie is gericht op een breed publiek met interesse in architectuur, professionals op het gebied van stedenbouw, architectuur, interieur, transformatie, stadsvernieuwing, erfgoed, stedelijke ontwikkeling en gebiedsidentiteit, en studenten binnen deze vakgebieden.
Verder lezen

Diagoonwoningdelft uit Delft

particulier

Logo Diagoonwoningdelft

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Robert von der Nahmer - Ruimte voor wonen - De experimentele Diagoonwoningen van Herman Hertzberger Robert von der Nahmer - Ruimte voor wonen - De experimentele Diagoonwoningen van Herman Hertzberger

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Diagoonwoningdelft

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Diagoonwoningdelft
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Diagoonwoningdelft een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Diagoonwoningdelft vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Diagoonwoningdelft kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.