Kofman, F. - Bewust in zaken / de waarde van bezielende onderne

Schrijver:
Titel: Bewust in zaken / de waarde van bezielende ondernemerschap
ISBN: 9789069638041
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: 2008, Gebonden, 295 pp.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Fred Kofman roept in Bewust in zaken ondernemers op om na te denken over wat hen bezielt (passie) en hoe ze dat in hun werk tot uitdrukking kunnen brengen (expressie). ''Bewuste'' bedrijven presteren bovengemiddeld omdat hun werknemers solidair met elkaar zijn, achter de doelstellingen van het bedrijf staan en gerespecteerd worden. Kofman biedt de lezer een scala van technieken om deze passie en expressie te realiseren en te versterken: Optimale verantwoordelijkheid, Onbekrompen integriteit, Oprechte communicatie, Onvoorwaardelijk commitment, Overtuigend leiderschap.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kofman, F. - Bewust in zaken / de waarde van bezielende ondernemerschap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Minibieb

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Minibieb
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Minibieb een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Minibieb vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Minibieb kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.