Janssen Groesbeek, Marleen - Maatschappelijk ondernemen / theor

Schrijver:
Titel: Maatschappelijk ondernemen / theorie - praktijk - instrumenten
ISBN: 9789025497552
Taal: Nederlands
Uitgever: Business Contact
Bijzonderheden: 2001, paperback, 304 pagina's
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 4,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Zorgzaam, maatschappelijk, verantwoord of duurzaam ondernemen. Dit zijn enkele termen waarmee een nieuwe bedrijfsvoering wordt aangeduid. Een bedrijfsvoering die meer wil dan winstmaximalisatie. Die rekening wil houden met mens, omgeving en milieu.Maar wat houdt dat precies in?Hoe gaat een onderneming om met eisen en wensen van de diverse belanghebbenden?In Maatschappelijk ondernemen wordt zowel de theorie als de praktijk behandeld. Verschillende voorbeelden uit diverse bedrijfstakken worden behandeld en sluiten af met handvatten waarmee u meteen aan de slag kunt.Maatschappelijk ondernemen is een pleidoor voor een nieuw soort ondernemerschap, dat zowel voor de omgeving als voor het bedrijf zelf vele voordelen oplevert.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Janssen Groesbeek, Marleen - Maatschappelijk ondernemen / theorie - praktijk - instrumenten

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Minibieb

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Minibieb
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Minibieb een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Minibieb vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Minibieb kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.