Deze titel kan niet worden besteld.
Deze titel kan nu niet besteld worden. Probeer het later opnieuw

Meinkema, Hannes - Salomo's dochter

Schrijver:
Titel: Salomo's dochter
ISBN: 9789025417666
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: Paperback in zeer goede staat; 2003, 415pp.
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Aankomend historica Janna studeert nog als ze Kaatje ontmoet, een meisje van vier. Ze gaat van haar houden, totdat Kaatjes moeder de omgang verbiedt. Later blijkt dat ze zelf geen kinderen kan krijgen. Als Kaatje op een van haar colleges verschijnt, neemt Janna haar in huis, met verstrekkende gevolgen voor iedereen die bij haar betrokken is.

Janna is erfgename van het verhaal van Salomo, die tussen twee vrouwen moest kiezen wie de beste moeder was. Haar verhaal is een liefdesgeschiedenis; de vraag hoe je moet liefhebben wordt hier voortdurend en op verschillende niveaus gesteld. Moederliefde, dochterliefde, liefde in vriendschap, naastenliefde en eigenliefde (in de beste zin van het woord); geen van alle zijn ze vanzelfsprekend, alle dragen ze het conflict in zich, maar ook vaak de mogelijkheid van verzoening. Alleen moet Janna leren accepteren dat niet alle conflicten kunnen worden opgelost.
Verder lezen

Feestboek uit Maastricht

particulier

Logo Feestboek

Feestboek wil mooie boeken een tweede leven geven. Een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Het is mogelijk om uw aankoop als cadeau te verzenden. Bij bestelling van meerdere boeken ontvangt u korting.
Literatuur * Romans * Thrillers * Biografieën * Kunst * Muziek * Psychologie * Filosofie * Geschiedenis * WOII * Religie * Heemkunde * Hobbyboeken * Schaken en meer!

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Meinkema, Hannes - Salomo's dochter