Commissie voor Oorlogsmisdaden - De verwoesting der bibliotheek

Schrijver:
Titel: De verwoesting der bibliotheek van de Hoogeschool van Leuven
Taal: Nederlands
Uitgever: Thone, 1946
Bijzonderheden: Over de vernieling van Leuven
Prijs: € 20,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"Koninkrijk België. Ministerie van Justitie. Commissie voor Oorlogsmisdaden. De Oorlogsmisdaden bij de invasie van het nationaal grondgebied. Mei 1940. De verwoesting der bibliotheek van de Hoogeschool van Leuven. Luik, Georges Thonen Uitgever. 1946."

24 x 15 cm., oorspronkelijk rood omslag. 37 blz tekst. op houthoudend papier, en 8 blz. foto's van de verwoestingen op beter, gesatineerd papier. Prima staat. Uit de bibliotheek van Gazet van Antwerpen (stempeltje op omslag, nummering).

Verslag van een commissie die in 1944 was aangesteld door prins-regent Karel om de Duitse oorlogsmisdaden te documenteren. Tijdsdocument. Zeldzaam werkje, ik vind januari 2022 geen ander exemplaar te koop op internet. Worldcat OCLC 65917177.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Commissie voor Oorlogsmisdaden - De verwoesting der bibliotheek van de Hoogeschool van Leuven

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Boekengek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.