Ds. G.J. van Aalst - Aalst, Ds. G.J. van-Dan zingen zij

Schrijver:
Titel: Aalst, Ds. G.J. van-Dan zingen zij
ISBN: 9789033607615
Uitgever:
Bijzonderheden: Dan zingen zij, overdenkingen over de Psalmen door ds. G.J. van Aalst, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Klaaswaal.  Luther zei eens: 'In de Psalmen zie je Gods kinderen in het hart.' Dat blijkt ook uit deze bundel overdenkingen. Er word...
Prijs: € 7,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Dan zingen zij, overdenkingen over de Psalmen door ds. G.J. van Aalst, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Klaaswaal. 
Luther zei eens: 'In de Psalmen zie je Gods kinderen in het hart.' Dat blijkt ook uit deze bundel overdenkingen. Er wordt stilgestaan bij Psalmen van bekende en onbekende dichters. Verschillende aspecten komen aan de orde. De moeite en  zorgen van het leven, de vijanden die vervolgen, het verlangen naar God en naar Zijn huis. Maar ook de verlossing van Sion in Christus Jezus, en het vertrouwen voor de toekomst. Daarom zingen zij, in God verblijd, aan Hem gewijd, van 's HEEREN wegen. De overdenkingen zijn speciaal geschikt voor persoonlijk gebruik én voor de leesdiensten.
De teksten van de overdenkingen zijn: 
- Psalm 1:6
- Psalm 3:1-4
- Psalm 27:4
- Psalm 42:12
- Psalm 46:5 en 6
- Psalm 51:13 en 14
- Psalm 56:9-12
- Psalm 102:20-22
- Psalm 103:17 en 18
- Psalm 116:1a
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Ds. G.J. van Aalst - Aalst, Ds. G.J. van-Dan zingen zij