Jaap en Mien Westerdiep-Niemeijer - Westerbroek, van verleden n

Schrijver:
Titel: Westerbroek, van verleden naar heden
Taal: Nederlands
Uitgever: Historische vereniging Hoogezand-Sappemeer
Bijzonderheden:
Prijs: € 13,25
Verzendkosten: € 6,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Boek is in zeef goede staat.
Westerbroek van 1900 tot heden. Westerbroek zoals dat vroeger was.
In het boek het vele archiefmateriaal van Willem Bosch, garagehouder in Westerbroek. Hierin het ontstaan en voorgang van het dorp, de vele families die in de tijd van de baggelerijen naar Westerbroek kwamen.
Inwoners en oud-bewoners leverden foto's en verhalen en de archieven van Gemeente Hoogezand-Sappemeer, het Rijksarchief, het Kadasterarchief in Groningen waren bronnen.
Wie heeft waar gewoond, niet eenvoudig met het vernummeren van de woningen elke tien jaar.
"Reeds in de dertiende eeuw wordt gewag gemaakt van Westerbroek, destijds Broke genaamd, wat laag moerassig land betekent, Broke werd al spoedig Westenbroek, ter onderscheiding van het oostelijk gelegen Broke, dat Oosterbroek wordt genoemd. .....Westerbroek behoorde tot ongeveer de 14e eeuw tot het oude Goorecht. Deze oude landstraak heette destijds Trentawolde of Drenterwolde...."
Verder lezen

Boekengrazer uit Kampen

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Boekengrazer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Boekengrazer
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekengrazer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekengrazer vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Boekengrazer kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.